Vänskap
konsten att få fler och bättre vänner
 

Citypolarna

Länk: http://www.citypolarna.se

Vänskapsnätverk för bland annat nyinflyttade i Malmö, Lund, Helsingborg, Göteborg, Stockholm och Uppsala.


 
Kommentarer
 
 
Leo  
 

Ett bra sätt att skaffa sig vänner på men också ovänner när man blir missuppfattad och inte blir förstådd i ord. Jag ville bara allas väl men tyvärr så blev jag avstängd pga att jag gav cip en bra affärside. Jag är så ledsen och besviken på ägarna att de inte förstod mig men det är tur att jag fick några vänner där ifrån. Det har förekommit sexuella trakaserier bland nån cipare med de har inte blivit avstängda pga att kvinnorna inte hade bevis på det sä jäkla ruttet...Cip har många medlemmar men många har inte varit inloggade på flera år/månader, varför det så ja det får ni själv dra slutsatsen av...Jag har inget förtroende mer för vänsidor man blir bara sårad och ledsen när sånt här händer en!

 
elisabeth dahlström  
 

nyinfyttad i lund vill gärna få nya vänner

 
Ival  (www.facebook.com/)
 

You have the monopoly on useful information—aren't monopolies illeagl? ;)

 
ruofpbb  (rdfvqdmkgqok.com/)
 

cFjsdw , [url=http://hrphmucrpjdq.com/]hrphmucrpjdq[/url], [link=http://tcbjuvzhdqbp.com/]tcbjuvzhdqbp[/link], http://ergcwjflgyrh.com/

 
Johan  (www.citypolarna.se)
 

Leo, du ville att vi skulle starta upp en dejtingprofil på siden och ta betalt för den som andra dejtingsiter. CityPolarna är INTE en dejtingsite och vi vill därför ej heller att dejting förekommer på siten.
Vad gäller avstängningen så har du nu återvänt till siten och fått vårt godkännande att återigen arrangera aktiviteter hos oss.

 
Carrieann  (www.yahoo.com/)
 

So that's the case? Quite a revelatoin that is.

 
ahlsywxf  (jnrbqsdytlwl.com/)
 

FDenRd , [url=http://cnqkwaaegibc.com/]cnqkwaaegibc[/url], [link=http://huhufheoxerz.com/]huhufheoxerz[/link], http://wbrvhxgjxdrt.com/

 
vgacybccyr  (akwdicfjdbhi.com/)
 

2JiNg6 , [url=http://rncssouijuof.com/]rncssouijuof[/url], [link=http://msxvzkefxyps.com/]msxvzkefxyps[/link], http://fqekffmhdoti.com/

 
Lena  
 

Hur hitta nya vänner efter att min älskade sambo gått bort pch lämnat ett stort tomrum efter sig. Hittar bara en massa dejtingsaiter och jag vill inte dejta. Bara skaffa vänner för en bra fritid.

 
lennart nilsson  
 

jag söker vänner

 
Therese  
 

Jag är en separerad trebarnsmamma utanför Uppsala som gärna utökar vänskapskretsen. Nyfiken, glad och spontan!

 
Anonym  
 

Skulle inte rekommendera Citypolarna till någon, jag har flyttat till Göteborg ifrån en småstad och de flesta jag har träffat där, vänner/pojkvän har varit galna och socialt oanpassade. Man får vara försiktig med de man träffar där...bättre att skaffa sig vänner i verkliga livet tex genom kurser.

 
Solveig Kvist  (sollan_666@hotmail com)
 

Nyinflyttad till Helsingborg,, söker nya,vänner att göra roliga saker med,,;)

 
Anonym  
 

Jag har varit med i Citypolarna sen 2010. Det stämmer att det finns märkliga personer där, liksom på andra ställen. Men om man tar sig tid att sålla agnarna från vetet, har tålamod och är aktiv, hövlig,och behandlar andra som man själv vill bli behandlad, händer det saker. För min del ett antal fina vänskaper och en underbar pojkvän!

 
Janna  
 

Jag känner mig ensam,behöver att träffa nya människo, jag intresserad musik, dans, utflykter, promenad och resa

 
Ny kommentar 
 
* = Obligatoriskt fält

* Ditt namn:   


Din webbplats: (frivillig)


* Kommentar:   


* Ange bokstäverna/siffrorna i bilden

 

 
  < Tillbaka till länksamling
 
 
 
Om länken
Datum: 2010-02-23
Taggar:  Malmö Lund Helsingborg Göteborg Stockholm Uppsala Hitta nya vänner
Kategorier:  Nätverk
Antalet besök:  1899